Включете се в предстоящите безплатни обучения до края на месец юли

06.07.2021

337

Все още имате възможност да заявите участие в пет обучения за общините, които планираме да проведем до края на този месец.
 
 
По-долу можете да видите датите и местата на провеждане:
„Устройство на територията“ – 12-14 юли 2021 г., Балчик, хотел "Елит Палас и спа". Поканени за участие са общините от области Варна и Добрич.
Крайният срок за регистрация е 7 юли 2021 г.
 
„Управление на отпадъците“ – 14-16 юли 2021 г, Банкя, Хотел Банкя Палас. Поканени за участие са общините от София област.
Крайният срок за регистрация е до 9 юли 2021 г.
 
„Контролни функции на общините” – 19-21 юли 2021 г, Троян, Хотел Троян плаза. Поканени за участие са общините от области Плевен и Ловеч.
Крайният срок за регистрация е 15.07.2021 г.
 
“Предоставяне на социални услуги от общините” – 19-21 юли 2021 г, Бургас, Хотел Мираж. Поканени за участие са общините от области Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора.
Крайният срок за регистрация е до 15 юли 2021 г.
 
„Управление на общинската собственост” – 21-23 юли 2021 г, Кюстендил, Хотел Стримон. Поканени за участие са общините от области Кюстендил и Перник.
Крайният срок за регистрация е 20 юли 2021 г.
 
Допълнителна информация и линкове за записване за всяко едно от обученията ще намерите на нашата интернет страница, в раздел Събития: https://www.namrb.org/
 
 
Обучителната програма ще продължи през есента. График на обученията за месец септември можете да видите на интернет страницата на НСОРБ: https://www.namrb.org/povishavane-na-znaniiata-umeniiata-i-kvalifikaciiata-na-obshtchinskite-sluziteli
 
 
Обученията са част от мащабната обучителна програма, която НСОРБ реализира в рамките на проект „Повишаване знанията, уменията и квалификацията на общинските служители“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Предвидено е до края на 2023 г. да се проведат над 220 обучения по 15 ключови за общините теми.
Графикът за обученията по отделните теми ще бъде текущо актуализиран на официалния сайт на НСОРБ: www.namrb.org, като за конкретните събития включените общини получават отделна покана.
 
Очакваме Ви!