Възможност за участие на общините в XVIII-та Среща на върха на държавните и правителствени ръководители на франкофонията

30.08.2021

111

НСОРБ напомня, че Министерство на външните работи организира представянето на България в XVIII-та Среща на върха на държавните и правителствени ръководители на франкофонията в Тунис. По време на събитието се организира „селище на франкофонията“, което ще бъде открито в периода 15 – 21 ноември 2021 г. в Park Djerba Explore. В селището ще бъдат изградени 54 изложбени къщички (по една за всяка държава-членка, с площ от 16 м2 всяка), както и сцена за културни прояви, които ще бъдат предоставени безплатно от домакините. България вече е подала заявка за участие в „селището на франкофонията“ с изложбена къщичка. 

Чрез НСОРБ общините получиха покана за участие във форума, чрез предоставяне на  рекламни материали – брошури или видео. МВнР предоставя и възможността за участие на общински служители на българския щанд по време на изложението.

Три общини вече са предоставили свои рекламно-информационни материали, промотиращи туристическия потенциал и местния колорит. Това са общините Хисаря, Тетевен, Ветово и Копривщица. Готовност за включване във форума заяви и община Добрич.

Припомняме, че до края на месец септември можете да изпратите в НСОРБ рекламни и информационни материали на печатен или дигитален носител:

  1. актуални печатни материали и рекламни брошури на общината (желателно е на френски език);
  2. материали за конкретни туристически дестинации (плакати, пощенски картички, туристически гидове, карти и др);
  3. дребни сувенири, носещи спецификата на региона;
  4. мултимедийни продукти.

За допълнителни въпроси: Ива Иванова, експерт „Връзки с обществеността“, НСОРБ, тел. 02 9434467/68, e-mail: i.ivanova@namrb.org

Надяваме се на Вашето активно участие!