Утре е крайният срок за заявяване участие в инициативата и конкурса "Нестле за Живей активно!"

14.09.2020

215

София вече има своите 4 пешеходни маршрута, с които ще включи жители и гости на общината в събитието на 22-ри септември.

"Виж маршрутите тук, избери си един или повече и се впусни в броене на крачки с нас. На всеки финал можеш да се запишеш за участие в нашата томбола с награди. Бъди добрият пример за теб и близките ти!" призовават организаторите.

 

Участие с провеждане на събитие/я на 22-ри септември вече заявиха и общините Дряново, Кнежа, Добрич, Велики Преслав, Девня, Берковица, Плевен, Ардино, Белослав, Брегово, Мизия, Вълчи дол и Брезник. Това им дава право да участват и във втория Национален конкурс за осъществяване на общински проект. Участвайте и Вие!

Тази година отново една община ще има възможността да спечели 20 000 лв. за осъществяване на проект, свързан с активния и здравословен начин на живот. За 2019 г. това беше община Девня. Тази година може да сте Вие!

 

Пълната информация за Кампанията, Правилата за участие на общините в него и в Националния конкурс, както и образците на Заявка и други документи можете да видите тук: https://www.namrb.org/kampaniiata-zivej-aktivno-otnovo-shtche-podkrepi-obshtchinski-proekti-za-zdravosloven-zivot