Регистрация за инфоденя по  „Патронажна грижа +“ по ОП РЧР

11.01.2021

207

 

До 12 януари, на https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_LtDvC-4oRZaH_4Z01rAkwQ можете да се регистрирате за участие в информациония ден по операция „Патронажна грижа +“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“  (ОП РЧР).

Информационният ден ще се проведе на 14 януари (четвъртък) от 10:00 часа под формата на уебинар с до 500 участници. В рамките на уебинара ще бъдат представени Условията за кандидатстване по процедурата и приложенията към тях. По време на събитието ще има възможност да се задават въпроси по кандидатстването и изпълнението на Патронажна грижа + в специалната сесия за въпроси и отговори (Q&A).

Онлайн  регистрационната форма следва да се попълни на кирилица, където е възможно, тъй като след провеждане на събитието, се генерира присъствен списък чрез ZOOM. На посочения от Вас електронен адрес в регистрационната форма, ще получите автоматичен имейл с уникален линк за достъп към предстоящия уебинар. От получения линк ще можете да се включите в информационния ден на 14 януари.