Приключи приемането на предложения за Годишните награди на НСОРБ

02.09.2021

154

На 2 септември се проведе заседание на Комисията за присъждане на Годишните награди на НСОРБ за 2021 г. Членовете на комисията единодушно утвърдиха носителите на отличията в отделните категории.

Наградата  „Принос за развитието на местното самоуправление“ се присъжда както на общини в трите групи – малка, средна и голяма, така и на изявени общински съветници, кметове или служители на общинска администрация.

Наградата в категория  „Партньор на общините” се присъжда на компании или граждански организации, които съвместно с местните администрации работят за осъществяване на обществено значими проекти или в подкрепа на хуманни каузи.

Най-значимите инвестиции по места за 2021 г. ще бъдат отличени с наградата „Общински инвеститор“, а най-активните медии и журналисти, отразяващи обективно работата на НСОРБ и местната власт се конкурират за наградата „Глас на общините“.

На своето заседание на 9.09.2021 г. УС на НСОРБ ще утвърди носителите на тазгодишните награди на Сдружението.

Тържественото връчване на Годишните награди на НСОРБ за 2021 г. е планирано за 20 септември 2021 г. в рамките на Годишната среща на местните власти, която ще се проведе в к.к. „Албена“ при спазване на всички действащи противоепидемични мерки. Водещ на церемонията ще бъде Журналистката от БНТ Филипа Иванова.

Подробна информация за събитието можете да следите на сайта https://2021.namrb.org/