Предстоящо заседание на Постоянната комисия по административно обслужване и общинска администрация

23.04.2021

264

Първото заседание за 2021 година на Постоянната комисия по административно обслужване и общинска администрация ще се проведе дистанционно на 23 април 2021 г. (петък) от 13.00 часа чрез видеоконферентна връзка (онлайн) през платформата ZOOM.

Предварителният дневен ред можете да видите тук:

  1. Откриване

Силвия Георгиева, Изпълнителен директор, НСОРБ

Маринела Пазвантова, Председател на ПК АООА

  1. Уроци и поуки от произведените парламентарни избори

Маринела Пазвантова, Председател на ПК АООА и секретар на община Сухиндол

Дискусия

  1. Нормативни промени през 2020-2021, свързани с държавната служба и административното обслужване – установени проблеми и законодателни дефицити. Предложения за изменения и допълнения.

Елка Станчева, секретар на община Девин, зам.-председател на комисиятата

  1. Европейска подкрепа за общините в периода 2021 – 2030 година

Нели Стайкова, секретар на ПКЗ

  1. Проекти на НСОРБ в подкрепа на общините

Маруся Цветкова, Старши експерт „Институционални проекти“, НСОРБ

  1. Други (по предложение на членовете на комисията)

Регистрация за участие в заседанието можете да направите до 21 април 2021 г. (сряда) на следния онлайн адрес: https://forms.gle/5xxmAFG86TQpLstd8  

В същия срок можете да изпратите и своите предложения за включване на допълнителни теми в дневния ред, които желаете да представите или да бъдат обсъдени, вкл. и на ел. поща на секретаря на Комисията, г-жа Нели Стайкова: n.staykova@namrb.org.

Напомняме, че с оглед на това, че заседанието ще се проведе в платформата за онлайн събития ZOOM (www.zoom.us) е необходимо участниците да инсталират предварително програмата на устройството, което ще ползват за участието си в заседанието.

На 22.04.2021г. (четвъртък) на посочения в заявката за участие e-mail адрес ще получите окончателната програма, линк за онлайн срещата и техническа информация за провеждането на заседанието.

В случай че сте се регистрирали за участие в ПК по административно обслужване и общинска администрация и не получите линка за заседанието на горе спомената дата, се свържете допълнително с нас на посечените по-долу телефони за връзка.

За допълнителни въпроси и съдействие при регистрация, може да се обръщате към Стела Иванова, 0888 288 090.

За въпроси относно включване в онлайн заседанието се обръщайте към Марин Николов, 0888 307 372.