Предстоящо открито заседание на Постоянната комисия по местно самоуправление, икономическа политика и туризъм

28.04.2021

319

На 28 април 2021 г. (сряда), ще се проведе дистанционно заседание на Постоянната комисия по местно самоуправление, икономическа политика и туризъм.
Съобразно епидемичната обстановка в страната, заседанието, в което могат да се включат и заинтересовани представители от всички общини, ще се проведе чрез осъществяване на видеоконферентна връзка през платформата Zoom, в часовия интервал от 10:00 часа до 14:30 часа.
Акценти в заседанието са:
  • Подкрепата за местното икономическо развитие от Българската агенция за инвестиции;
  • Възможности за развитие на туризма в общините чрез подкрепа от Министерство на културата;
  • Водещи практики за подкрепа на туризма в общините в актуалните условия;
  • Европейските програми за общините в новия период и подкрепа чрез проекти на НСОРБ
Регистрации за участие в заседанието очакваме до 26 април (понеделник), чрез попълването на онлайн формуляр на: https://forms.gle/kBAwTiSfSX6hEsKw8
В същия срок, можете да предоставяте и предложения за включването на допълнителни теми в дневния ред на заседанието на секретаря на комисията Благой Станчев: b.stanchev@namrb.org
 
 
На 27.04.2021 г. на посочения в заявката за участие e-mail адрес, заявилите участие ще получат окончателната програма, линк за онлайн срещата и техническа информация за провеждането на заседанието. 
В случай че сте се регистрирали за участие и не получите линка за заседанието на горе спомената дата, се свържете допълнително с нас на посочените по-долу телефони за връзка.
За допълнителни въпроси и съдействие при регистрация, може да се обръщате към Маринела Петрова, а за въпроси относно включване в онлайн заседанието се обръщайте към Марин Николов, на телефоните на НСОРБ.
 
Предварителен дневен ред можете да видите по-долу.