Предстоящо безплатно обучение „Контролни функции на общините“ - Банско, 9 - 11 юни 2021 г.

01.06.2021

431

 

Имаме удоволствието да Ви информираме, че НСОРБ организира обучение Контролни функции на общините“ на 9, 10 и 11 юни 2021 г. в гр. Банско, хотел Грийн Лайф.

Обучението е преобладаващо с практическа насоченост и е предназначено към заместник-кметове и общински експерти, ангажирани с изпълнението и прилагането на общинските контролни функции. Лекторите са водещи експерти по темата от общини и централни институции. 

Поканени за участие са общините от области Софийска, Кюстендил и Благоевград.

Всички разходи за участие в обученията се поемат по проекта, с изключение на пътните разходи на участниците, както и разходите за шофьорите.

Няма ограничения за броя общински експерти от една община, които могат да се включат в обучението. В обученията по проекта не са допустини за участие изборни лица - кметове и общински съветници.

Програма на обучението можете да изтеглите по-долу, от секция "Документи".

 

Формулярът за заявяване на участие можете да попълните онлайн на адрес: https://forms.gle/cBhyedsNk8Raq66p9

Крайният срок за регистрация е 7 юни 2021 г.

За допълнителна информация и съдействие по регистрацията Вашите служители могат да се обръщат към Стела Иванова, тел: 02/943 44 67 или на  e-mail: s.ivanova@namrb.org

 

Обучението е част от мащабната обучителна програма от над 220 обучения, която НСОРБ реализира в рамките на проект „Повишаване знанията, уменията и квалификацията на общинските служители“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

Графикът за обученията по отделните теми ще бъде текущо актуализиран на официалния сайт на НСОРБ: https://www.namrb.org/nsorb-zapotchna-provezdaneto-na-bezplatni-obutcheniia-za-obshtchinite-po-proekt-povishavane-znaniiata-umeniiata-i-kvalifikaciiata-na-obshtchinskite-sluziteli като за конкретните събития включените общини ще получават отделна покана.

 

Документи