Предстои финалът на Конкурса Нестле за Живей Активно! 2020 г.

04.01.2021

195


За втора поредна година ще бъде избран големият победител в националния конкурс между общините Нестле за Живей Активно! 2020 г.
Националният конкурс „Нестле за Живей Активно! 2020 на Нестле България за подобряване на хранителните навици и насърчаване на активния начин на живот на българите се проведе в края на месец септември с активното участие на общините.

В Кампанията тази година се включиха общо 19 общини: Бургас, Белослав, Брегово, Брезник, Девня, Добрич, Дряново, Кнежа, Козлодуй, Мездра, Мизия, Плевен, Велики Преслав, Вълчи Дол, Ардино, Берковица, Ботевград, Смядово, Созопол. Както и миналата година, НСОРБ е основен партньор на инициативата.

До 15.01.2021 г. петчленно жури има много трудна задача - да разгледа и оцени предложениете от участващите 19 общини проекти. В журито са включени представители на Министерството на младежта и спорта, НСОРБ, Нестле България и дългогодишни посланици на инициативата „Нестле за Живей Активно!“.
Класиралите са на първите пет места общини ще участват с представяне на проекта си на финала на конкурса, който ще бъде проведен онлайн, спазвайки всички препоръки за безопасност. В рамките на онлайн награждаването журито ще избере и излъчи общината победител. Голямата награда, която ще получи победителят, е финансиране в размер на 20 000 лв. от Нестле България.
За датата на финалното представяне ще Ви информираме допълнително.

Пожелаваме успех ва всички 19 участващи общини!