Покана за Уебинар на тема „Устойчив туризъм: опитът на град Авиньон“

06.10.2021

91

Френски институт в България в партньорство с Национално сдружение на общините в България, организират Уебинар на тема „Устойчив туризъм: опитът на град Авиньон“ на 18 октомври 2021 г. (понеделник) от 11:00 ч в платформата ZOOM.

Информационната среща е насочена към общинските ръководители на ресор „Туризъм“, общински туристически информационни центрове и Организациите за управление на туристическите райони в страната.

В рамките на онлайн събитието ще бъде представена структурата, дейността и източниците на финансиране на „Туризъм Авиньон“, гр. Авиньон, Югоизточна Франция - публично дружество, ангажирано с развитието на туризма в региона и организиращо дейността на Туристически информационен център – Авиньон (https://avignon-tourisme.com/en/ ) .

Приветствие към участниците в събитието ще отпаравят Н.Пр. г-жа Флоранс Робин - Посланик на Франция в България и г-жа Силвия Георгиева – изпълнителен директор на НСОРБ, а модератор ще бъде г-н Йоан Терио - аташе за институционално сътрудничество в Посолството на Франция в България.

Програмата предвижда  представяне на политиката за туризма, визията, стратегия и функционирането на дружеството „Туризъм Авиньон“ от г-н Арно Пиньол - генерален директор и представяне на ТИЦ – Авиньон от г-жа Сесил Виертлевски – директор.

Участие по темите ще вземат и г-н Бернар Окмаян - общински съветник по въпросите на побратимените градове, децентрализираното сътрудничество и лицата с увреждания и г-н Жак Женан - сътрудник международни отношения в община Авиньон.

Желаещите могат да заявят своето участие до 8 октомври 2021 г. (петък) тук: https://forms.gle/UhHXobcHraKYFw3t9.