Свободни места за безплатните ни обучения "Структуриране и развитие на капацитета на общинските администрации"

29.06.2020

1334

Обученията по проект на НСОРБ на тема "Структуриране и развитие на капацитета на общинските администрации", които трябваше да се проведат през месец март, бяха отложени, поради извънредното положение в страната.

С удоволствие Ви информираме, че са насрочени нови дати за провеждане на отложените обучения. Включените теми остават същите.

Отново отправяме покана за участие до представителите на общините от Югозападен район.

  • Обучението в гр. София ще се проведе на 13 – 15 юли 2020 г. (понеделник - сряда) в хотел "Грами"Налични са 3 свободни места. Представители на общини от Югозападен район могат да направят заявки за участие в обучението в Поморие до 3 юли на електронна поща: m.yarovaya@namrb.org 

Местата са ограничен брой, при невъзможност да Ви включим, ще бъдете информирани своевременно на посочените от Вас телефон или ел. адрес.

В предстоящите обучения, ще бъдат спазени всички мерки за провеждане на безопасно за участниците обучение, настаняване и изхранване във връзка с извънредната ситуация във връзка с Ковид-19. Молим участниците да вземат лични мерки и да носят своите лични предпазни средства – маски за лице.

 

Програмата на обученията можете да видите и изтеглите от документите по-долу. 

 

 

 

 

Документи

ДатаФайл
25.06.2020 Програма - София