Националната среща на общинските предприятия и търговски дружества – в подкрепа за по-конкурентни и оптимизирани общински услуги

12.10.2021

92

 

На 26 и 27 октомври в гр. Пловдив ще се проведе Националната среща на общинските предприятия и търговски дружества, която НСОРБ и „НСОРБ - Актив“ ЕООД организират за осма поредна година.

Събитието ще се проведе съобразено с всички актуални разпоредби на МЗ. Присъствието ще бъде възможно единствено със Зелен сертификат, удостоверен с необходимите документи (сертификат за ваксинация, сертификат за преболедуване или с отрицателен резултат от проведен PCR или бърз антигенен тест.

Участниците от общините - управители, ръководители и представители на общинските предприятия и търговски дружества, както и заместник-кметове и кметове на общини и общински съветници, за поредна година ще могат да обсъдят и търсят общи решения за по-ефективно и по-качествено изпълнение на стопанската дейност на общините.

В програмата на Събитието, както всяка година, ще бъдат включени теми по актуални въпроси, имащи отношение към ефективното функциониране, развитието и поддържането на икономическа устойчивост на общинските стопански субекти. Във фокуса на вниманието ще бъдат и споделени доказани практики, добър опит и гъвкавост в реализирането на различните отговорности на общинските предприятия и търговски дружества.

Ще бъдат представени полезни идеи и възможности за повишаване на ефективността на дейностите по осигуряване на качествени и достъпни услуги и за подобряване на стандарта на живот в общините.

Регистрацията за участие ще бъде отворена до 21 октомври (четвъртък) и може да бъде направена ТУК.