Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за поверителност

×
National Association of the Municipalities in Republic of Bulgaria

News News

Topical Information

Home | Topical Information | Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г.

Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г.

01.11.2022
Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г.

От 1 ноември, започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г., на който НСОРБ е партньор за поредна година.

Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2023 г. на адрес: http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

Това издание на конкурса ще определи носителите на 8 отличия в следните категории:

  1. Образователна награда,
  2. Младежка награда,
  3. Журналистически принос,
  4. Публична администрация,
  5. Start Up Компания,
  6. Успешен български ИКТ продукт/услуга,
  7. Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика
  8. Награда за специален принос.

Седем от категориите на конкурса дават възможност в надпреварата да се включат ученици, студенти, журналисти, компании-разработчици на софтуер, компании, ползватели на софтуер, стартъпи, образователни институции и публични администрации (общински и държавни).

Нови условия за участие в това издание има в категория Образователна награда. Конкурсът търси да отличи доброто сътрудничество между бизнеса и средното образование в рамките на НП „Бизнесът преподава“, както и иновативни интегрирани програми във висшето образование с помощта на бизнеса.

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks Live Training Platform. За победителите са предвидени и 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2023 г., като датата и мястото ще бъдат обявени допълнително.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.