Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за поверителност

×
National Association of the Municipalities in Republic of Bulgaria

News News

Topical Information

Home | Topical Information | Национален конкурс "Сграда на годината 2022"

Национален конкурс "Сграда на годината 2022"

26.09.2022
Национален конкурс "Сграда на годината 2022"

Започна приемането на кандидатури за националния конкурс „Сграда на годината“. Учреден през 2002 година, той отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти и проекти, свързани с развитието на градовете през съответната година в България, зелени сгради, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.

Националният конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп и е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Крайният срок за подаване на кандидатури е 31 ноември. С процеса на кандидатстване може да се запознаете тук: https://buildingoftheyear.bg/bg/reglament/kandidatstvane-procesyt-stypka-po-stypka

В периода 10 ноември – 1 декември авторитетно жури, включващо представител на ДНСК, представители на институционалните, професионалните и академични общности, браншовите организации и водещи компании от бизнеса, ще оценява кандидатурите по определени критерии.

Всяка сграда-кандидат участва в онлайн гласуването в сайта на конкурса - www.buildingoftheyear.bg, което се осъществява от 1 до 14 декември 2022 г.

Церемонията по връчването на наградите – на 15 декември.