×
National Association of the Municipalities in Republic of Bulgaria

News News

Topical Information

Home | Topical Information | Фотоконкурс по Програмата за сътрудничество със Сърбия

Фотоконкурс по Програмата за сътрудничество със Сърбия

05.08.2022
Фотоконкурс по Програмата за сътрудничество със Сърбия

За отбелязването на Деня на европейското сътрудничество, по Програмата за трансгранично сътрудничество България-Сърбия 2014-2020, е обявен фотоконкурс. Конкурсът е във Facebook, със срок за изпращане на снимки до 11 септември и е за младежи на възраст 15-29 години по повод Европейската година на младежта http://www.ipacbc-bgrs.eu/media-news/interreg-ipa-cbc-bulgaria-serbia-programme-announcing-photo-competition

Основната цел на фотоконкурса е да се даде възможност на млади хора от България и Сърбия да споделят преживяванията си сред природата, като алтернативно място за отдих.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на Програмата във Facebook: https://www.facebook.com/ipacbcbgrs на 19 септември 2022 г.

На 21 септември 2022 г. е организирано събитие на територията на природен парк Витоша, в класната стая на открито между селата Боснек и Чуйпетлово, създадена по проект по Програмата. Събитието ще включва открит урок по екологично образование и награждаване на победителите във фотоконкурса.

Подробна програма на събитието ще бъде публикувана през септември.