Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за поверителност

×
National Association of the Municipalities in Republic of Bulgaria

News News

Information About Current Events

Home | Партньорство в сферата на културата с общини от Република Северна Македония

Партньорство в сферата на културата с общини от Република Северна Македония

01.02.2022
Партньорство в сферата на културата с общини от Република Северна Македония

Във връзка с изготвянето на анализ за резултатите от действащата в периода 2019 – 2021 г. Програма за сътрудничество в областта на културата между Република България и Република Северна Македония, Министерството на културата се обръща за съдействие за изясняване на приноса на общините по реализирането на Програмата.

Събраната информация ще бъде използвана за планиране на работата в рамките на договорената по време на заседанието на Съвместната междуправителствена комисия България – Северна Македония Работна група „Култура, наука, образование и младеж“.

Въпросите в анкетата са свързани с:

  • Двустранни инициативи / проекти / споразумения и др., които са били реализирани с участието на Вашата община и партньори от РСМ в периода 2019 – 2021 г.
  • Нови съвместни инициативи / или проекти, които планирате да бъдат реализирани до края на 2022 г.
  • Идейни проекти и предложения за партньорства, които имат потенциал да бъдат осъществени между Вашата община и партньори от РСМ в бъдеще, които да бъдат включени в Програмата за сътрудничество в областта на културата с РСМ за периода 2022 – 2024 г.

В тази връзка НСОРБ е изготвило анкета в електронен формат, която можете да попълните тук: https://forms.gle/xhBwAXE88Tzv9Gw26

Ще Ви бъдем благодарни, ако можете да ни изпратите отговорите на поставените въпроси до 7 февруари 2022 г. НСОРБ ще систематизира Вашите предложения и опит и ще изпрати официалния отговор до Министерството на културата, за което ще бъдете уведомени успоредно.

За контакт: 0882 280 786 – Кремена Цветкова, namrb@namrb.org, pr@namrb.org