Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за поверителност

×
National Association of the Municipalities in Republic of Bulgaria

News News

NAMRB internship program

Home | Activity | NAMRB internship program | Успешно завърши и стажът в НСОРБ на Грета Георгиева

Успешно завърши и стажът в НСОРБ на Грета Георгиева

18.04.2023
Успешно завърши и стажът в НСОРБ на Грета Георгиева
Успешно завърши и стажът в НСОРБ на Грета Георгиева, 4-ти курс, специалност "Публична администрация", УНСС.
Стажът се проведе в периода март-април 2023, изцяло присъствено в сградата на Сдужението.
Стажантът се запозна с цялостната дейност на нашата организация, с работата ни с общините и с централните власти, с начините за съгласуване на позиции и представителството ни в различни междуведомствени органи.
В периода на стажа, Грета имаше възможност да се включи в работата на кабинета на изпълнителния директор, на ПР отдела и на отдел Логистика. Взе участие в заседание на Постоянната комисия на НСОРБ по административно обслужване и общинска администрация. Участва и в работна среща с представители на Националния младежки форум, след което подготви материали за комуникационните ни канали.
Грета участва и в подготовката на текстове и бази данни, участва в организацията и подготовката на заседания на комисии и събития на НСОРБ, работи с деловодна програма Акстър и др.
Положителната обратна връзка която получихме както от стажанта, така и от колегите, с които Грета работи по време на стажа ни дават увереност, че провеждането на подобни студентски стажове е от двустранна полза.