Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за поверителност

×
National Association of the Municipalities in Republic of Bulgaria

News News

NAMRB internship program

Home | Activity | NAMRB internship program | Успешно приключи стажът на Александрина Атанасова в община Панагюрище

Успешно приключи стажът на Александрина Атанасова в община Панагюрище

27.02.2023
Успешно приключи стажът на Александрина Атанасова в община Панагюрище
Успешно приключи стажът на Александрина Атанасова, студент по Публична администрация в УНСС в община Панагюрище.
Днес, 27 февруари 2023, Александрина беше в офиса на НСОРБ, за да поговорим за нейните впечатления от проведения стаж.
Студентът изрази удовлетвореността си от стажа и подчерта полезността му. Александрина се е запознала с дейността на общата и специализирана администрация и съответните нормативните разпоредби, касаещи местното самоуправление и местната администрация, работата с документи, предоставяне на административни услуги и др. Взела е и участие и в редица срещи в общината, както и в заседание на Общинския съвет.
В предоставената ни обратна връзка от ментора на стажанта г-жа Таня Ненкова, секретар на община Панагюрище става ясно, че Александрина се е справила много добре с поставените задачи, приложила е знания и умения; проявила е инициативност, оперативност, колегиалност, коректност и комуникативност; запознала се е с реалния работен процес в общинската администрация.
Екипът на отдел "Административно-правно и информационно обслужване" на община Панагюрище е оказал необходимата подкрепа по време на стажа и готовност за осигуряването на допълнителна информация за обучението и.
 
НСОРБ благодари на г-н Никола Белишки, кмет на община Панагюрище, г-жа Таня Ненкова, секретар на общината и на целия екип на общинската администрация за подкрепата към Александрина и Стажантската програма на НСОРБ!