Приоритетите в управлението на община Казанлък бяха представени пред отговорните институции

28.11.2019

195

Кметът на Казанлък Галина Стоянова представи основните приоритети в бъдещата си работа през нови мандат пред структурите на държавни институции на територията на общината.

„За нас, като екип, е важно хората, които живеят тук да се чувстват добре и да получават качествени грижи, услуги и сигурност!“, заяви г-жа Стоянова по време на събитието. Присъстващите бяха запознати с  акцентите на проектобюджета на община Казанлък за 2020г.

Кметът благодари за ползотворната работа през последните осем години и пожела да се скъси дистанцията между всички институции, за да се решават експедитивно и законосъобразно проблемните въпроси, които гражданите поставят.

„Най-важното е, че успяхме да наложим общ оперативен ритъм на работа в предишния мандат, за което Ви благодаря!“ – отбеляза областният управител на Стара Загора Гергана Микова.

Присъстващите бяха единодушни, че динамичният живот в община Казанлък изисква добро сътрудничество между институциите и изразиха готовност да продължат добрата комуникация и взаимодействие в името на спокойствието, сигурността и качествения живот на жителите на общината.