11-12 юли 2017 г. - Обучителен форум „Как да изграждаме добър имидж на общината?"

На 7 юли, специалистите по връзки с обществеността ще празнуват за втори път своя професионален празник. Поздравяваме ги в аванс и отправяме покана за обучителен форум на тема „Как да изграждаме добър имидж на общината?“. Семинарът ще се проведе на 11-12 юли 2017 г. (вторник и сряда) в нашия Център за обучение на местните власти, с. Гергини, на 7 км. от гр. Габрово.

Могат да вземат участие ръководители и експерти по връзки с обществеността, канцелария и протокол, комуникации и медии, главни секретари от общинската администрация.

В програмата са включени актуални теми, които да подпомогнат дейността по професионално осигуряване на диалога на местната власт с гражданите и с медиите. Ще бъдат дискутирани начините на популяризиране и информиране за общински дейности и инициативи чрез медиите и в интернет пространството. Внимание ще бъде обърнато на спецификата на протоколните събития и мероприятия в администрацията. Ще говорим и за насърчаването на гражданското участие в местните политики и за още много неща...

Отделено е и достатъчно време за дискусии и обмяна на идеи с колеги от цялата страна.

Заповядайте!

Надяваме се, тази първа, организирана от нас среща на „гласовете на общините“ да стане традиционна.

Регистрация може да се направи на посочения интернет адрес: https://goo.gl/forms/kz4akO7AXAFqY2tG2 не по-късно от 10 юли. Записването става по реда на получаване на заявки, до изчерпване на местата. При интерес ще бъде проведен втори форум, като ще Ви информираме допълнително за датите.

Можете да се запознаете с предварителната програма на семинара и с условията за участие в документите "Програма" и "Покана".

Очакваме Ви!

 

Документи:

Покана за участие

Програма на семинара