Център за обучение на местните власти - с. Гергини

ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ

с. Гергини, общ. Габрово

ХОТЕЛ "ГЕРГИНИ" 3 *


Центърът за обучение на местните власти (ЦОМВ) осигурява отлични условия за провеждане на всички видове мероприятия: обучения, семинари, изнесени заседания на общинските съвети, срещи с български и чуждестранни партньори и гости, тиймбилдинги и др.

През периода 2014-2015 г. Центърът за обучение на местните власти беше разширен с нов корпус - голяма конферентна зала и 24 стаи (8 от тях са пригодени за хора с увреждания). Инвестицията е извършена със собствени средства на НСОРБ и с подкрепата на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 по проект изпълняван от Сдружението „Укрепване на капацитета на НСОРБ и българските общини чрез сътрудничество с местните власти в Норвегия“

Учебният корпус разполага с 6 модерно обзаведени зали с капацитет до 60 души. Всички зали са климатизирани и с естествена светлина, осигурени с мултимедия, а една от тях е оборудвана с преносими компютри.

Вече функционира и „новото бижу“ на базата - зала за форуми до 150 души, оборудвана с презентационна, озвучителна и преводаческа техника. Залата е удобна и достъпна за хора с увреждания. Можем да организираме кафе пауза или коктейл за участниците в мероприятието според Вашите изисквания.

Предлагаме Ви удобно настаняване и изхранване за Вашите събития.

Хотелската част разполага с 54 двойни стаи, разположени в двата корпуса за настаняване, свързани с топла връзка помежду си и с учебния корпус. Всички стаи имат кабелна телевизия и безжичен интернет, а част от тях са с балкон. Компексът предлага и стаи, съобразени с нуждите на хората с увреждания.

Ресторантът е с капацитет 60 места и предлага меню, съобразено с вашите предпочитания и бюджет. На кафе терасата, през лятото можете да изпиете своето кафе и да се насладите на красивия изглед.


Освен удобства за ефективна работа, при нас ще намерите още -

красива природа, чист въздух, интересни исторически, културни и природни забележителности в близост, места за риболов, условия за релаксираща почивка.


Нашият център се намира в сърцето на Стара планина - само на няколко километра от гр. Габрово - достъпен от всички краища на България. В живописната местност Гергини ви очаква тишина, чист въздух и красива природа, извън шума на града.

При нас имате възможност и за пълноценна почивка сред природата и за посещение на известни културни и исторически забележителности в свободното от работа време.

В близост до село Гергини се намират Велико Търново, етнографски комплекс „Етъра”, архитектурно-историческият резерват „Боженци”, Трявна, курорта Узана и природният парк „Българка”.

Можете да отпочинете и в нашия малък кът за спорт и отдих, който разполага със сауна, джакузи, велосипеди, тенис-маса и зала за отмора.


 От 2018 г. хотел "Гергини" е категоризиран с 3 звезди. Очакваме Ви!

Ние можем да организираме Вашите обучения, мероприятия и работни срещи от А до Я така както Вие искате!

Доверете ни се!

 

 

Карта до ЦОМВ

 

Контакти:

За резервации и запитвания за мероприятия:

Дарина Гатева - управител на Хотел "Гергини" - 3 *

Телефони: 066 810 681, 0882629780

Адрес: с. Гергини, община Габрово

 

За обучения:

Мария Яровая

Адрес: София 1111, ул. „Голаш“ № 23

Телефони: 02 943 44 67, 943 44 68

Факс: 02 943 44 31

е-mail: m.yarovaya@namrb.org